Kalkoenpasta
Bereidingstijd ongeveer een kwartier. Kostprijs exact 1 euro voor 600 gram saus je hebt er dus wel aardig mee gegeten!
- 440 gram tomaten blokjes in blik (Colruyt)
- 1/3de blikje (ongeveer 70 gram) chapignons … als je schijfjes neemt kom je nog pak goedkoper uit maar deze stonden in de kast en zien er zo leuk uit 🙂 (Colruyt)
- 100 gram kalkoenreepjes (Aldi en dienen eigenlijk voor salade, zijn gekookt of zo maar even aanbakken super lekker)
- 1/4de ajuin versnippert
- Pasta
- Spagetti kruiden, peper, zout,
- 1 koffieleper curry ketchup
- 1 klein groen vers pepertje (maar kan ook uit de molen, de verse geven wat kleur)
- lepeltje olijfolie voor de pasta
- 1 blokje boter voor de pan
eigenlijk zijn er weinig instructies nodig, de ajuintjes bruinen in een beetje boter. champignons er bij samen met het pepertje en de kalkoenblokjes. Vervolgens de tomaten en kruiden. Ondertussen kook je de pasta.