Rode spekjes pasta
Totale kostprijs 1.03 euro (jan 2014), bereidingstijd 15 minuten, weinig afwas (2 ketels), allemaal lang houdbare producten. Ik heb nu verse champignons gebruikt maar je zou ook perfect een blikje kunnen nemen.
- spekjes en pasta Aldi 100 gram
- champignons van bij de groentekraam (3 grote gebruikt)
- 1/4de ajuin
- tomatenblokjes van bij de Colruyt 400 gram
- 2 thee lepels olijfolie
- peper, zout, alround kruiden
Iets meer dan 1 euro maar dat is met een reden want je hebt voor dat geld niet 1 maar 2 van bovenstaande borden! Het is dus echt wel een gerecht voor de grote honger.
1 ketel met water en een beetje zout opzetten en aan de kook brengen, tevens een lepeltje olijfolie. In de tweede ketel olijfolie opwarmen en vervolgens de ajuintjes aanstoven samen met de spekjes. Eens ze wat kleur hebben gekregen de tomaten blokjes en champignons er bij, af kruiden en nog even laten door stoven.