Chipolata BBQ-style

 

Bereidingstijd 30 minuten. Kostprijs 1 euro (jan 2014 gebruik makend van promoties!)

  • Chipolata bij Lidl in de reclame, dit is het duurste van de maaltijd
  • Pasta naar keuze bij Aldi
  • 8 kerst tomaatjes
  • 1/8ste ajuin versnipperd
  • 4 cm komkommer
  • perper / zout
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel azijn
  • puntje bakboter
  • 1/4de blikje champignons (eigenlijk hadden het schijfjes moeten zijn om aan de euro te komen maar deze had ik nog open dus opgebruikt)

Het gerecht is nogal van de eenvoudige aard. Tomaatjes en komkommer in stukjes doen, uitje versnipperen. Beide in een kommetje doen met een halve eetlepel olijfolie en een halve eetlepel azijn, afkruiden met wat peper en zout. De pasta afkoken, chipolata bakken in de grilpan en afkruiden en de laatste 3 minuten de champignons bij in de pan doen om ze wat aan te kleuren in de jus. Opdienen met wat ketchup.

 Posted by at 09:14