Mini Pizza
Bereidingstijd ongeveer 20 minuten
- Spekblokjes of wat gehakt
- beetje ajuin of bv ajuinen pijpjes volgens seizoen
- tomaten blokjes met basilicum in blik
- geraspte kaas
- beetje kruiden naar keuze
- 4 ronde keizerbroodjes (liefst afbakbroodjes)
- Peper en zout
- 8 druppeltjes olijfolie
Snij de boordjes door en hol ze uit (ongebakken), bak de spekjes of het gehakt in de pan (niet uitbakken gewoon dat het gaar is) , doe een beetje tomaten uit blik in het uitgeholde broodje, doe er de spekjes of het gehakt bij. Beetje peper en zout opnieuw een beetje tomaat en rijkelijk bedekken met geraspte kaas. Daar boven wat kruiden. Vervolgens het geheel de oven in gedurende 16 minuten op 165 graden. Er uit halen en 2 klein druppeltje olijfolie er over.
Voor een bedrag ergens rond 1 euro kan je ongeveer 4 bovenstaande mini pizza’s maken wat in gewicht overeen komt met 1 diepvries pizza (die minstens het dubbel kost!)